Carrières bij Kersten in de spotlight!

Kersten is altijd op zoek naar nieuw talent dat de organisatie en haar afdelingen komt versterken. Maar wat doen al onze medewerkers nu eigenlijk? En is hun werk misschien ook iets voor jou? We spraken Jimmy Menemenci, Hoofdmonteur bij Kersten en stelden hem drie vragen.

Waarom werk je bij Kersten?

Kersten heeft mij met open armen ontvangen. Kersten geeft me de kans om te groeien in mijn functie. Zo heb ik bijvoorbeeld diverse cursussen mogen volgen om meer certificaten te behalen. Nu heb ik meer verantwoordelijkheden en zorg ik voor de veiligheid en gezondheid van mijzelf en mijn collega’s. Daarnaast bestaat Kersten uit een hecht team waarin ik met veel plezier met iedereen samenwerk.

Hoe ziet een dag als Hoofdmonteur eruit?

Mijn werkdag start meestal om half 7. Het liefst ben ik een kwartiertje eerder op het werk om met collega’s en een warme bak koffie alvast de dag door te nemen. Zoals we beginnen, laten we het werk ook weer achter: met een veilige situatie. Om vervolgens met een voldaan gevoel terug naar huis te rijden. 

Op welk project ben je het trotst?

Dat is De Goededoelenloterij! Want dat was de eerste klus waar ik verantwoordelijkheid over kreeg. Met hele mooie trappen en sierhekwerken. Wat wij daar hebben gemonteerd en de hele architectuur: om te smullen!

Het toppunt van het hele traject was dat Hare Majesteit Koningin Máxima en oud-president Bill Clinton op door ons geleverde en gemonteerde trappen zijn gefotografeerd tijdens de vooroplevering!

Jouw verhaal binnenkort hier?

Check onze vacatures en wordt onze nieuwe collega!

Jimmy Menemenci