Carrières bij Kersten in de spotlight!

Kersten is altijd op zoek naar nieuw talent dat de organisatie en haar afdelingen komt versterken. Maar wat doen al onze medewerkers nu eigenlijk? En is hun werk misschien ook iets voor jou? We spraken Bertus Nottet, Monteur bij Kersten en stelden hem vier vragen.

Waarom werk je bij Kersten?

Eigenlijk ben ik er lekker ingerold! Na een behoorlijke tijd bij een onderaannemer in de afmontage gewerkt te hebben, werd ik gevraagd om bij Kersten te komen werken. Dit zag ik niet direct zitten, want ik had al een prima baan. Maar na verloop van tijd kreeg ik meer zin in het afmonteren van ramen, deuren en gevels en service werkzaamheden te doen. 

Ik doe dit werk al jaren met veel plezier en soms met wat minder plezier. Maar het kan niet altijd leuk zijn; anders zou het ook maar saai worden! Vanwege de variëteit van werk en bijzondere klussen blijft dit werk me aantrekken. 

Hoe ziet een dag als Monteur eruit?

Dat kan variëren van een dag in de fabriek om kozijnen af te monteren – dat betekent dat ik de rubbers, sloten, glaslatten en ander hang- en sluitwerk monteer – tot een dag waarin ik kozijnen en glas op locatie monteer of service verleen bij de mensen thuis. Dan controleer ik of de ramen, deuren en het hang- en sluitwerk nog goed werken. Dat kan van Den Helder tot Maastricht zijn; dus lekker veel variatie! 

Welk project blijft je altijd bij?

Dat is moeilijk te zeggen, het zijn er zoveel! Als ik er meerdere mag noemen is dat allereerst Villa van Veggel vanwege het mooie eindresultaat, veel verschillende soorten kozijnen en de authentieke look. De gevels van Schaap & Citroen spreken me ook erg aan. Maar het project aan de Brouwersgracht is ook echt heel erg mooi geworden. Het meeste afmonteerwerk heb ik toch wel in de Amsterdamse wolkenkrabber zitten. En dan heb je nog… Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Maar de mooie RVS puien van het concert gebouwplein blijven me zeker altijd bij.   

Jouw verhaal binnenkort hier?

Check onze vacatures en wordt onze nieuwe collega!

Bertus Nottet