Carrières bij Kersten in de spotlight!

Kersten is altijd op zoek naar nieuw talent dat de organisatie en haar afdelingen komt versterken. Maar wat doen al onze medewerkers nu eigenlijk? En is hun werk misschien ook iets voor jou? We spraken Mees van Vliet, Tekenaar bij Kersten en stelden hem drie vragen.

Waarom werk je bij Kersten?

In het eerste opzicht trekt Kersten mij heel erg aan door de projecten die wij hier aannemen. De projecten bestaan uit diverse uitdagende constructies. Daarnaast werk je met veel verschillende mensen van binnen en buiten af, waardoor je met veel diverse lagen samenwerkt.

Hoe ziet een dag als Tekenaar eruit?

Het verschilt een beetje per project wat de werkzaamheden zijn. Als alle benodigde documentatie duidelijk is, kan je zo de hele dag tekenen. Maar het kan ook anders lopen, dat bijvoorbeeld bepaalde aansluitende onderdelen niet helder zijn, waardoor je veel aan het bellen/vergaderen bent met de aannemer. Daarnaast als je bezig bent met verschillende koopdelen moet je hier onderzoek naar doen.

Op welk project ben je het trotst?

Er is niet per se één project waar ik het meest trost op ben. In mijn tijd dat ik bij Kersten werk heb ik mij met zoveel projecten bezig gehouden, elk van deze projecten heeft zijn eigen charmes en momenten waarvan ik intens geniet. Maar waar mijn hart sneller van gaat kloppen zijn vooral complexe constructies waar bepaalde expertise bij komt kijken.

Jouw verhaal binnenkort hier?

Check onze vacatures en wordt onze nieuwe collega!